miercuri, 29 februarie 2012

vineri, 3 februarie 2012

Litoralul românesc, generos cu nudiştii

sursa: http://litoral.cugetliber.ro/litoralul-romanesc-generos-cu-nudistii/

Nudismul este o mişcare culturală care promovează practica nudităţii sociale în spaţii publice sau private. Nudiştii nu consideră că nuditatea este degradantă, imorală sau indecentă, argumentând că nudismul este o stare naturală, deoarece omul se naşte în stare nudă.
Din fericire pentru cei care doresc să se dezbrace de complexe şi de haine, litoralul românesc este destul de generos cu ei, oferindu-le, de la nord la sud, spaţii generoase în care să se desfăşoare.

Eforie
Între Eforie Nord şi Eforie Sud (plaja "La Ciocane" & "La Hamace")

Costineşti
Costineştiul a fost, este şi va rămâne mult timp unul dintre locurile preferate ale nudiştilor.
Plaja special amenajată pentru ei în nordul staţiunii (la epavă), dar şi în sud, la Golful Francezului, tradiţia de zeci de ani fac din Costineşti una dintre destinaţiile preferate.

Corbu
Plaja din dreptul satului Vadu, comuna Corbu, este considerată ultimul ţărm sălbatic al Mării Negre.

Mamaia
În nordul staţiunii Mamaia, spre Năvodari, s-a practicat nudismul din vechime.
Plaja este frecventată în special de turiştii cu alte orientări sexuale, care îşi pot expune goliciunea la ascunzişul vegetaţiei bogate care adăposteşte plaja.

Olimp
În nordul Olimpului, s-a practicat nudismul încă de la construirea primelor hoteluri: fiind o staţiune dedicată cu precădere elitelor, acestea aveau, fireşte, gusturi exclusiviste, printre care şi grija pentru un bronz uniform.

Vama Veche
În sudul litoralului, pe plajele din 2 Mai şi Vama Veche, se află raiul nudiştilor.
Cunoscute ca două staţiuni ale libertăţii şi dezinhibării, plajele de aici au înscrise practic în adeneul existenţei lor întreaga filosofie a nudismului, respectându-i şi protejându-i pe toţi adepţii curentului.

... din nou în sala de operații (pentru operația chirurgicală nr. 4 & 5) !

  Cam așa ar ă ta moaca mea când doctorul mi-a spus:  - Îți promit că voi face tot ce pot ... și ne vom vedea după operație (anestezie) !!!...