miercuri, 18 ianuarie 2012

Urmele paşilor ...

... pe unde mergi şi orice încerci sa faci nu poti sa treci fara sa lasi macar o urma.
Timpul trece, urmele dispar... dar nimeni nu le uita, ai grija deci pe unde calci şi ce lasi în urma ta. Tu treci... nimic nu vezi... nu vezi urma lasata, ca-i mult prea mica pentru tine, e mult prea neînsemnata.
Iti vezi de drum, crezând ca daca eşti singur poti sa treci peste orice, ca nu laşi urme.
Dupa o vreme realizezi ca nu eşti singur şi vezi ca în tot acest timp cineva îti masura toti pasii. Te întrebi daca masurând paşii ti-a vazut şi urmele lasate.
- DA ! ... le-a vazut, dar mai rau decât asta este ca tu nu ai observat decât acum ca le vede şi ca în acelaşi timp le şi simte.
Acum vezi ca ceea ce-ti parea neînsemnat pentru tine... pentru altcineva însemna poate totul, vezi şi tu cum urma ta a iscat alte urme. Poate vrei sa ştergi tot ce-ai lasat în urma... dar timpul e trecut, urma este ştearsa... dar nu poate fi uitata.
Acum TU dupa ce ai citit poti trece mai departe... dar mai bine mai stai o secunda ca sa privesti în spate. Sa vezi acolo în spate ce urme ai lasat şi mai ales sa vezi cine îti masoara pasii. Daca vezi ceva (şi sigur ai sa vezi) cauta sa le îndrepti acum la timpul lor ... poate înca nu este prea târziu.

                                                                                          Florin Ștefan   Search_Me71 2008

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

... din nou în sala de operații (pentru operația chirurgicală nr. 4 & 5) !

  Cam așa ar ă ta moaca mea când doctorul mi-a spus:  - Îți promit că voi face tot ce pot ... și ne vom vedea după operație (anestezie) !!!...